پیتزای پورتوبلو با قارچ و ادویه های مخصوص
برای درست کردن این پیتزای فوق العاده خوشمزه با ظاهری زیبا علاوه بر قارچ به ادویه ایتالیایی ، روغنزیتون، سس پیتزا ،پنیر موزارلای کمچرب، نمک و فلفل و گوجه فرنگی نیاز دارید.
مواد لازم
۶ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی…………………یک فنجان و نیم پنیر موزارلای کمچرب
۶ فنجان قارچ پورتوبلو خردشده و شسته شده……………۶ عدد گوجه ریز خردشده
۲ قاشق سوپخوری روغنزیتون………………۲ قاشق چایخوری سیر ریز شده
سهچهارم فنجان سس پیتزا (سبزیجات و سیر)………….نمک و فلفل
آموزش :
فر را روشن کرده و دمای آن را زیاد کنید.روغن، سیر و ۴ قاشق ادویه را در یک ظرف مخلوط کنید. ته هر قارچ را به این مواد آغشته نموده و در ظرف فر قرار دهید.
هر کلاهک قارچ را با ۲ قاشق چایخوری سس پیتزا، ۱ چهارم فنجان پنیر موزارلا، ۶ تکه پپرونی و گوجهفرنگیهای خردشده، پر کنید.
سپس در فر را بسته، بگذارید این مواد آنقدر حرارت ببینند تا پنیر ذوب و طلایی شود (حدود ۸ دقیقه).در هنگام سرو کردن، ادویه باقیمانده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.