یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

چگونه سوتی پلو بپزیم غذای سنتی چهارشنبه سوری

عکس, چگونه سوتی پلو بپزیم غذای سنتی چهارشنبه سوری

برنج ۴ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
نمک و زعفران به میزان لازم
کره یا روغن حیوانی به میزان لازم

ابتدا باید برنج را بشویید و اجازه دهید برای یک الی دو ساعت با آب و نمک خیس بخورد. سپس دوباره آبکشی کنید تا شوری نمک رفع شود.برنج را به همراه شیر، زعفران و کمی نمک در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که درب قابلمه باید باز بماند تا شیر سر نرود.

حالا کره را به قابلمه اضافه کنید. وقتی شیر کاملا جذب شد درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.قابلمه را از روی حرارت بردارید. اگر از قابلمه‌ی نچسب استفاده کرده اید میتوانید آن را برگردانید و سوتی پلو خوشمزه قالبی با ته دیگی خوشرنگ و مجلسی داشته باشید. با کمی خلال پسته و کشمش تزیین و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر