یک سالاد مجلسی با ذرت کوچولو
ماست چکیده ۱ لیوان
سرکه ۱ قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
خیار ۵ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
ذرت ۱ لیوان
مواد لازم برای سس
سیر ۱ حبه
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی
نعنا ۱ قاشق مرباخوری
پولبیبر ۱ قاشق مرباخوری
پوست خیار را به صورت راه راه جدا کرده، سپس به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم.حالا پیاز را به همراه ذرت به کاسه اضافه کرده و به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور سیر را به صورت رنده کرده و به همراه ماست، سس خردل، سرکه، آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه درون کاسه می ریزیم.
سس را به خوبی مخلوط کرده و نمک آنرا اندازه می کنیم، سپس به صورت پخش درون کاسه روی مواد سالاد می ریزیم. در نهایت سالاد را با قاشق مخلوط می کنیم و با نعنا و پولبیبر تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.