یک شام سبک با مرغ به نام اسنک مرغ
یک انتخاب درست برای شام سبک و فست فودی اسنک مرغ است. برای درست کردن این غذا حتما نیاز به ساندویچ ساز نیست و شما می توانید آن را با ماهی تابه درست کنید. برای پختن آن روغن را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس نمک، فلفل و ادویه دلخواه مانند آویشن را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. در ادامه مرغ ریش ریش شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغها طلایی شوند.فلفل دلمهای خرد شده و قارچ ورقه شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس مواد اسنک را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.اگر از از دستگاه ساندویچساز استفاده میکنید، با کمی روغن سطح آن را چرب کنید. سپس دور نان تستها را برش بزنید و آنها را داخل دستگاه بگذارید. روی هر تکه نان، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ بریزید و پخش کنید؛ سپس یک ورقه پنیر روی آن بگذارید. در ادامه یک تا دو قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ و قارچ را در مرکز نان قرار دهید و کمی پخش کنید. روی مخلطو مرغ، یک ورقه دیگر پنیز پیتزا یا گودا بگذارید و کار خود را با گذاشتن یک نان تست دیگر تمام کنید. دستگاه را روشن کنید و اسنکها را برای ۳ تا ۶ دقیقه بپزید. (در این مرحله از دستگاه گریل هم میتوانید استفاده کنید.)در صورت عدم دسترسی به ساندویچساز، یک تابه و یک قابلمه با ابعاد کوچکتر آماده کنید. تابه بزرگ را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس اسنکهای آماده را در آن بگذارید و قابلمه کوچک را بههمراه یک جسم سنگین روی اسنکها قرار دهید تا سرخ شوند و بهم بچسبند. پس از چند دقیقه، اسنک را برگردانید تا آنطرف آن هم سرخ شود. در صورت نیاز، تابه را دوباره چرب کنید.پس از ترد شدن نانهای تست، اسنکها را با انواع سس، سیبزمینی سرخ کرده و نوشابه سرو کنید.شما میتوانید به مواد این اسنک مقداری سبزیجات مختلف، کالباس، سوسیس و ذرت هم اضافه کنید.اسنک مرغ را با نان باگت یا نان همبرگر هم میتوان تهیه کرد.بهجای مرطوب کردن نان با سس کچاپ میتوان هنگام سرخ کردن مواد ساندویچ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کرد و آن را تفت داد.اگر بهدنبال یک اسنک رژیمی هستید، استفاده از سس و پنیر را کم کنید و مرغ را سرخ نکنید.برای تهیه اسنک مرغ و سبزیجات از سبزیجات مختلفی مثل جعفری، اسفناج و غیره استفاده کنید.
مواد لازم
۳۰۰ گرم فیله مرغ پخته و ریش ریش شده
۲۰۰ گرم قارچ ورقه شده
یک عدد پیاز پوست کنده و نگینی خرد شده
۸ عدد نان تست
یک عدد فلفل دلمهای نگینی خرد شده
پنیر پیتزا یا گودا و روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه، سس کچاپ به مقدار لازم
سیبزمینی سرخ کرده و نوشابه برای سرو
طرز تهیه اسنک مرغ برای چهار نفر
طرز تهیه اسنک مرغ