یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

کیک ماگمای خانگی اما حرفه ای بپزید

عکس, کیک ماگمای خانگی اما حرفه ای بپزید

وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم کیک ماگما
تخم مرغ ۳ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ½ لیوان

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۳ لیوان
شکر ¾ لیوان
کره ۱۰ گرم
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

نخست مایه محلبی را آماده می کنیم، برای این منظور نشاسته ذرت را به همراه آرد سفید، شکر و شیر درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند.زمانی که مواد درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه محلبی به غلظت دلخواهمان رسید، کره و وانیل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

حالا مایه را درون ظرف دیگری منتقل کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس هر از گاهی هم می زنیم تا مایه رویه نبندد. در ادامه به سراغ درست کردن کیک می رویم، برای این منظور فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو می باشد را با هم مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم.

تخم مرغ ها را به همراه شکر و عصاره وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس شیر را به کاسه اضافه می کنیم.حالا مواد درون کاسه را در حد مخلوط شدن هم زده، سپس روغن مایع را می افزاییم و مجددا مخلوط می کنیم. در ادامه مواد خشک الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا مایه کیک یکنواخت شود.

مایه کیک را درون قالب ریخته، سپس قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی مابین مایه کیک از بین بروند. حالا مایه محلبی را در مرکز مایه کیک ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم.حالا قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در قسمت مرکزی کیک فرو برده و خارج می کنیم.

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم در دمای محیط کاملا خنک شود. پس از خنک شدن کیک قسمت میانی آن حالت فرو رفته پیدا می کند که کاملا طبیعی می باشد.زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و مایه محلبی خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان کیک را از قالب جدا کرده و روی آنرا با گاناش و پودر نارگیل تزیین می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر