یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

یک غذای جدید و متفاوت با بادمجان

عکس, یک غذای جدید و متفاوت با بادمجان

سیر ۲ حبه
سیاه دانه ¼ قاشق چایخوری
رازیانه ¼ قاشق چایخوری

بادمجان ۸ عدد قلمی
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
زیره ¼ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ½ قاشق چایخوری
نمک، روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی

نخست بادمجان را می شوییم، سپس با پوست به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم. در ادامه درون یک کاسه بزرگ آب نمک درست می کنیم و بادمجان ها را درون کاسه قرار می دهیم.پس از گذشت ۲۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با آب سرد می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز بادمجان ها را خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.

بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همان تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم.

پس از اینکه آب اضافی گوجه فرنگی ها کشیده شد، بادمجان های سرخ شده را به همراه نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی درون تابه به طور کامل کشیده شود.در نهایت پس از اینکه آب اضافی غذا کشیده شد و به روغن افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر