یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش برگه زرد آلو یا همان زرد آلو خشکه

عکس, آموزش برگه زرد آلو یا همان زرد آلو خشکه

برای درست کردن برگه زرد آلو در منزل از روشهای زیر استفاده کنید : ( فوت کوزه گری این است که می‌توانید مقداری آب لیمو روی زردآلو‌ها قبل از خشک کردن اسپری کنید. آب لیمو باعث جلوگیری از قهوه‌ای شدن زردآلو می‌شود.)

خشک کردن زردآلو در فر
مراحل خشک کردن در آفتاب را از چیدن زردآلو تا تمیز کردن آن‌ها دنبال کنید. این مراحل درباره کلیه روش‌های خشک کردن زردآلو که همیشه به عنوان آماده سازی استفاده می‌شود، بسیار کاربرد دارد.نیمی از زردآلو‌های آماده را روی صفحه سیمی قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که هیچ میوه‌ای در تماس با دیگری نیست. قبل از قرار دادن صفحه سیمی در فر، فر را روی ۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بگذارید میوه‌ها حدود ۱۲ ساعت در فر باشد و گاهی آن‌ها را بررسی کنید وبچرخانید.

استفاده از فضای باز مثلا بالکن یا حایط یا پشت بام :

خشک کردن زیر آفتاب یکی از روش‌های سنتی است که در نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای خشک کردن زردآلو در آفتاب به دمای بالاتر از ۲۳ درجه سانتی گراد احتیاج دارید. ابتدا زردآلو‌های خود را با دقت انتخاب کنید و سپس آن‌ها را بشویید تا خاک و سموم دفع آفات از پوست آن پاک شود. هسته میوه‌ها را جدا و قبل از این‌که آن‌ها را به دو یا چهار قسمت، خرد کنید، توصیه می‌شود یکنواختی را رعایت کنید، زیرا در این صورت قطعات خرد شده با سرعت نسبتاً مساوی خشک می‌شود.

زردآلو‌ها را به طور یکنواخت روی صفحه شیرینی پزی بچینید. شایان ذکر است استفاده از صفحه شیرینی پزی بیشتر توصیه می‌شود، زیرا تمیز کردن آن را راحت‌تر می‌کند.

زردآلو‌ها را با یک پارچه توری یا تنظیف بپوشانید و زیر آفتاب قرار دهید. پوشش مانع از بروز آلودگی و حشرات در میوه‌ها طی فرایند خشک کردن می‌شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر