آموزش تهیه انواع جوانه دانه ها غلات و حبوبات در منزل
از خواص بیشمار جوانه ها اطلاع دارید می دانید اگر هر روز جوانه بخورید چقدر از بیماری ها دور خواهید شد ؟ شادابی پوست و موی شما با این جوانه های کوچک تضمین می شود اما چگونه هر روز جوانه گندم یا جوانه حبوبات تازه در منزل داشته باشیم؟ با این آموزش در یاس فان همراه شوید.
راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه حبوبات
لوبیا آزوکی ۸ – ۱۲ ساعت خیساندن | ۴ روز جوانه زدن
لوبیا سیاه ۸ – ۱۲ ساعت خیساندن | ۳ روز جوانه زدن
عددس ۷ | ۲ – ۳
ماش ۸ – ۱۲ | ۴
نخود ۸ | ۲ – ۳
راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه دانهها
یونجه ۱۲ | ۳ – ۴
کلم بروکلی ۸ – ۱۰ | ۴ – ۵
تربچه ۸ – ۱۲ | ۳ – ۴
شنبلیله ۸ – ۱۲ | ۴ – ۸
راهنمای مدت زمان لازم برای جوانه غلات
آمارانت ۸ | ۱ – ۳
جو ۶ | ۲
گنددم سیاه ۶ | ۲ – ۳
کاموت یا گندم خراسان ۷ | ۲ – ۳
جو دو سر ۶ | ۲ – ۳
کینوا ۴ | ۲ – ۳
گندم توت ۷ | ۴ – ۳
برنج وحشی ۹ | ۳ – ۵
وسایل لازم
شیشه بزرگ
پارچه تمیز
کش
حدود یک چهارم لیوان لوبیا( در اینجا لوبیا را مثال زده ایم ، نخود ، عدس ، ماش یا هر حبوبات دیگری ) را در یک شیشه بزرگ ریخته و دوبرابر حجم رویش آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. دانهها را تمیز شسته آبش را دور بریزید و دوباره دانهها را به شیشه برگردانید.برای جوانه زدن حبوبات در شیشه را با پارچه پوشانده و با کش محکمش کنید سپس در محلی بدون نور شیشه را روی یک توری به حالت معکوس چند ساعتی بگذارید تا آب اضافه کاملا خارج شود و هوا در شیشه جریان داشته باشد. این روند را روزی یک بار انجام دهید.سعی کنید شستشو را در ساعتی مشخص از روز انجام دهید تا نتیجه بهتر شود. بر اساس مدت زمانی که در ادامه مقاله مشخص کرده ایم. جوانهها در عرض ۱ – ۴ روز آماده خواهند شد.به محض جوانه زدن غلات و حبوبات میتوانید آنها را به یک کاسه منتقل کرده و میل نمایید. میتوانید روی کاسه را بپوشانید و ۲ – ۳ روز از مصرف آنها در سالاد یا ساندویج ها، سوپ یا شیرینی لذت ببرید. نیازی به قرار دادن جوانهها در یخچال ندارید.بهتر است همیشه جوانهها را تازه ودر عرض ۲ – ۳ روز استفاده کنید نه این که برای مدت طولانی در یخچال بگذارید.