آموزش خورش غورهبادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری………………………..غوره یک دوم پیمانه
بادمجان قلمی و سرخکرده ۸ عدد………………………..نمک و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی ورقه کرده و سرخکرده برای تزئین به میزان لازم
گوشت قیمهای خردکرده ۵۰۰ گرم………………………..پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
آب ۲ پیمانه………………………..رب گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپخوری
ابتدا گوشت را همراه با پیازداغ و ۲ پیمانه آب بپزید. سپس رب گوجهفرنگی، زردچوبه و غوره را به آن بیفزائید. حالا حرارت را ملایم کنید تا خورش جابیفتد. در اواخر پخت بادمجان را بیفزائید تا به مدت یکربع با آب گوشت بپزد.اینک خورش آماده را در ظرف مناسبی بکشید و با گوجهفرنگی سرخکرده تزئین نمائید.