آموزش درست کردن حلوا برای مبتدی و تزیین های درجه یک
روش درست کردن حلوایی ساده و خوشمزه برای مبتدی ها که هم طعم خوبی داشته باشد و هم رنگ خوبی. پس از پختن این حلوا می توانید از تزیین هایی که در انتها قرار داده شده است جهت تزیین حلوای خود ایده بگیرید.
مواد لازم :
شکر ۱/۵ پیمانه . آرد گندم ۲ پیمانه
روغن ۱ پیمانه . گلاب ۱/۳ پیمانه
پودر هل به میزان لازم . زعفران به میزان لازم . کره ۲۵گرم
طرز تهیه حلوا
برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.در مرحله بعد آرد را با یک صافی ریز ۲ الی ۳ بار الک میکنیم تا آرد سبک شود و هنگام پخت گلوله گلوله نشود و سپس در یک تابه مناسب آرد را می ریزیم.با حرارت ملایم رو به بالا تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی را به خود بگیرد. آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد.سپس روغن و کره را در ظرفی دیگر داغ میکنیم و کم کم به آرد اضافه می کنیم.به خوبی روغن و آرد را هم می زنیم تا یکدست شود و رنگی طلایی به خود بگیرد.روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقد بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره تر و قهوه ای تر میشود.بعد از اینکه رنگ دلخواه حلوا را بدست آوردید شعله را کم کنید و شهد مخلوط شده را در چند مرحله کم کم به حلوا اضافه کنید.دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره ها به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.
تزیین های زیبای حلوا