آموزش درست کردن خمیر برای تهیه بیسکوییت
این خمیر برای تهیه انواع بیسکویت و شیرینی مصرف می شود.
آرد سفید ۱۰۰ گرم…………….وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کم
۱ . تخم مرغ چهار عدد…………………شکر ۱۲۵ گرم
کره ۷۵ گرم………………بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری………………… شکر ۱۲۵ گرم
زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا می کنیم و زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کره را نیز می زنیم تا نرم و لطیف گردد و با زرده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از ظرف نریزد سفیده را با زرده و کره مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط گردد.