یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش دسری خوشمزه با پرتقال به اسم فروماژ پرتقال

عکس, آموزش دسری خوشمزه با پرتقال به اسم فروماژ پرتقال

مواد لازم

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری
زرده تخم ‌مرغ : ۴ عددشکر : یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری*آب پرتقال : ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزه : یک پیمانه (۲۰۰ گرم)*ورق ژلاتین ضخیم : ۴ ورق

برای درست کردن این دسر خوشمزه که برای پاییز و زمستان بسیار مناسب است نخست باید شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را داخل یک ظرف مناسب ریخته با استفاده از همزن برقی یا دستی هم بزنید تا مایعی غلیظ و کرمی رنگ آماده شود.حالا باید ورق ژلاتین را داخل آب سرد نرم کنید و داخل یک دوم پیمانه آبجوش آنها را حل کنید. سپس زرده و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و شکر را هم به آب پرتقال اضافه کنید.پس از آن باید ژلاتین حل شده را هم اضافه کرده و باز هم بزنید و رنده پوست پرتقال و خامه را هم به محتویات خود اضافه نمایید.حالا مایه کاملاً صاف و یکدست شده را داخل ظرف مناسب برای دسر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت برای بسته شدن کرم زمان نیاز است.اکنون قالب دسر را داخل آب ولرم بگذارید و در ظرف مخصوص سرو برگردانید. توجه داشته باشید به مدت زمان کافی دسر داخل یخچال بماند تا بعدا خود را ول نکند که حدود ۴ ساعت زمان برای آن کفایت می‌کند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر