آموزش دسری خوشمزه با پرتقال به اسم فروماژ پرتقال
مواد لازم
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد * شکر : یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری*آب پرتقال : ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزه : یک پیمانه (۲۰۰ گرم)*ورق ژلاتین ضخیم : ۴ ورق
برای درست کردن این دسر خوشمزه که برای پاییز و زمستان بسیار مناسب است نخست باید شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را داخل یک ظرف مناسب ریخته با استفاده از همزن برقی یا دستی هم بزنید تا مایعی غلیظ و کرمی رنگ آماده شود.حالا باید ورق ژلاتین را داخل آب سرد نرم کنید و داخل یک دوم پیمانه آبجوش آنها را حل کنید. سپس زرده و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و شکر را هم به آب پرتقال اضافه کنید.پس از آن باید ژلاتین حل شده را هم اضافه کرده و باز هم بزنید و رنده پوست پرتقال و خامه را هم به محتویات خود اضافه نمایید.حالا مایه کاملاً صاف و یکدست شده را داخل ظرف مناسب برای دسر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت برای بسته شدن کرم زمان نیاز است.اکنون قالب دسر را داخل آب ولرم بگذارید و در ظرف مخصوص سرو برگردانید. توجه داشته باشید به مدت زمان کافی دسر داخل یخچال بماند تا بعدا خود را ول نکند که حدود ۴ ساعت زمان برای آن کفایت میکند.