آموزش دقیق چیپس سیب زمینی قارچ و پنیر و خامه
اگر میخواهی چیپس سیب زمینی قارچ و پنیر و خامه با طعم بی نظیر چیپس های کارخانه ای داشته باشی با این آموزش در یاس فان همراه شو….
سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
قارچ: ۴۰۰ گرم
خامه: ۱ قاشق غذاخوری
استخدام سفیر در افق کوروش
پنیر گودا: ۵ ورقه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه چیپس شامل: پودر سیر، پودر پیاز و پودر جعفری: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
برای درست کردن چیپس خانگی ساده نمکی ابتدا سیب زمینیها را با پوست گیر پوست بکنید و به صورت نازک برش بزنید. ضخامت سیب زمینیها باید کم باشد که حسابی کریسپی و برشته شود. سپس سیب زمینیها را در ظرف آب و یخ بریزید و ماساژ بدهید. این ترفند برای ترد و برشته شدن چیپس است
سپس سیب زمینیها را آبکش کنید و اجازه دهید که خوب خشک شوند. در یک قابلمه روغن بریزید. مقدار روغن به حدی باشد که سیب زمینیها در روغن غوطهور شوند. چیپس را با ادویه چیپس و نمک مزهدار کنید. بعد از آماده شدن چیپس سس قارچ و پنیر را آماده کنید. در یک ماهیتابه ابتدا روغن را بریزید. وقتی داغ شد قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس پودر گشنیز و خامه و بعد هم پنیر گودا را اضافه کنید. وقتی پنیر آب شد سس قارچ و پنیر برای چیپس آماده است. سس را روی چیپسهای آماده شده بریزید.