یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ساده شیرینی نخودچی در منزل

عکس, آموزش ساده شیرینی نخودچی در منزل

قبل از درست کردن این شیرینی محبوب ایرانی به ویژه در ایام نوروز نخست مواد لازم را تهیه و دم دست خود بگذارید. سرعت عمل در پختن شیرینی خیلی مهم است و بهتر است همه چیز از قبل آماده باشد.

مواد مورد نیاز شما :
آرد نخودچی مرغوب۵۰۰ گرم ، کره یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد۲۵۰ گرم

پودر قند یا شکر۲۵۰ گرم ،زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری

هل ساییده شده یک قاشق چای‌خوری ، پودر یا خلال پسته و بادام به مقدار لازم

ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس به وسیله یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود سپس پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.آرد نخودچی را دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و یک‌دست شود سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده شود، چون این‌کار موجب به روغن افتادن خمیر می‌شود.در ادامه زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یک‌دست و یک‌رنگ شود. برای نرم‌تر شدن شیرینی در این مرحله می‌توانید خمیر را به وسیله چرخ‌گوشت، چرخ کنید.مواد را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید پنج تا شش ساعت استراحت کند.فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه‌تان را داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب استفاده کنید، خمیر را گرد کرده و روی سینی فر بچینید.شیرینی‌ها را به‌وسیله پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛ سینی را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.شیرینی‌ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر