روش درست کردن یتیمچه اصیل تهرانی
یتیمچه یک غذای سبک و سریع حاضر شوی تهرانی است که اصالتا مردم تهران این غذا را برای اولین بار درست کرده اند.
مواد لازم
گوجه فرنگی پنج عدد ، پیاز درشت پنج عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی پنج عدد ،
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذا خوری
بادمجان پنج عدد ، کره دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای بزرگ یک عدد
در طرز تهیه یتیمچه، ابتدا باید بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید مقداری نمک روی آنها بریزید و حدود نیم ساعت آنها را کنار بگذارید تا نمک طعم تلخی آنها را به خوبی بگیرد و سپس آنها را خوب بشویید تا نمک آنها از بین برود و بادمجانها شور نباشند.روغن یا کره را درون یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و درون روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.گوجه فرنگیها را به صورت حلقهای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها، گوجهها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجهها آب بیندازند.بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه بادمجانها را روی گوجه به صورت مرتب بچینید. فلفل دلمهای را نگینی ریز و سیب زمینیها را به صورت حلقهای خرد کنید. فلفلها را روی بادمجانها بریزید و بعد از آن سیب زمینیها را به صورت مرتب روی آنها بچینید.در آخرین مرحله رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا رب کاملا در آب شود. به آن نمک، فلفل و زرد چوبه بزنید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید و مقدار بسیار کمی روغن نیز به آن اضافه کنید.درب قابلمه را روی آن قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد پخته شوند و یتیمچه شما آماده شود. بعد از آماده شدن آن را به ظرف سرو انتقال دهید و نوش جان کنید.