آموزش سوپ پر خاصیت لبو
هویج (مکعبی خردشده): ۱۰۰ گرم…………………………تره فرنگی (حلقه ای خردشده): ۵۰ گرم
آب مرغ: ۲ لیتر…………………………نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
خامه ترش: به میزان لازم…………………………روغن نارگیل: ۳ ق س
پیاز (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم…………………………سیر (له شده): ۲ حبه
لبو (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم…………………………سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۱۵۰ گرم
پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.