یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش غذای مقوی عدسی بلغور گندم

عکس, آموزش غذای مقوی عدسی بلغور گندم

این غذای بسیار مقوی و سیر کننده و در عین حال چاق کننده است. برای درست کردن آن برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید :

سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
آب قلم یا عصاره گوشت به مقدار لازم
پودر زیره و پودر لیموعمانی در صورت دلخواه
عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

نخست باید عدس را تمیز کنید و با کمی آب برای یک ساعت خیس کنید تا آب را به خودش جذب کند و کمی پف کند. بلغور گندم را نیز تمیز کنید و با مقداری آب بشورید. شما می توانید آب قلم را خودتان در منزل تهیه کنید و یا می توانید از عصاره آماده گوشت استفاده کنید.یکی از پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید تا عطر ادویه ها بلند شود. بلغور گندم را آبکش کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا خامی بلغور گرفته شود.

آب روی مواد بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا بلغور نیم پز شود. سپس عدس را با آب قلم یا عصاره گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا عدس پخته و لعاب بی اندازد. یکی دیگر از پیاز ها را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل یک تابه تفت دهید.سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا سبک شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. مواد را به عدسی در حال پخت اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ باز کند و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید و در انتها به دلخواه کمی پودر لیمو یا زیره نیز اضافه کنید و به همراه نان تازه سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر