آموزش پختن غذای هندی معروف با مرغ
برای درست کردن بریانی هندی با مرغ به سبک مردم هندوستان با این آموزش همراه شوید. مواد مورد نیاز برای ۴ نفر است که در پایان آموزش ذکر شده . برای پختن این غذا ابتدا برنج را تمیز کنید و خوب بشویید و با کمی نمک برای ۱ تا ۲ ساعت خیس کنید.در یک قابلمه یا تابه با دیواره های بزرگ ۲ قاشق روغن نباتی یا کره بریزید تا داغ شود سپس سیب زمینی ها را سرخ کنید.بعد آنها را در بیاورید و برای تفت دادن پیاز ، سیر و زنجفیل ۲ قاشق دیگر داخل تابه روغن بریزد تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.در حین تقت فلفل ، زیره ، نمک ، زردچوبه و گوجه ها را هم اضافه کنید و تا ۵ دقیقه همه این مواد را با هم تفت دهید.سپس نعناع ، هل ، ماست و دارچین را هم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا گوجه ها پخته شوند. در هنگام پختن گاهی هم به مواد سر بزنید تا آب آن کاملا خشک نشود. و اگر آب آن بخار شد کمی آب جوش داخل آن آضافه کنید تا مواد ته نگیرند و به ته ظرف نچسبند.بعداز پخته شدن گوجه ها و غلیظ شدن مواد ، مرغ ها ی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط پخته شده زیر روی مرغ را بپوشاند. در ظرف را ببندید و حرارت را روی کمترین درجه قرار دهید تا مرغ در کنار بقیه مواد بپزد.بعد از۵۰ تا ۴۰ دقیقه که مرغ پخت و کاملا گوشتش ترد شد اگر آبی داخل ظرف ماند باید با برداشتن در ظرف اجازه دهید آب اضافی بخار شود و مواد بی آب باشند.در مرحله بعد برنج شسته شده را آبکش کنید و بگذارید تا آبش کلا از صافی رد شود.پیاز ها را سرخ کنید تا طلایی شود.سپس پیاز سرخ شده را با برنج آبکش شده ، مقداری زعفران ، دارچین و هل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا برنج با این مواد مخلوط شود.سس مرغ یا همان آب مرغ را خوب داغ کنید و روی برنج بریزید. همچنین مخلوط آماده شده با مرغ را هم به همراه سیب زمینی های سرخ شده به آرامی با برنج مخلوط کنید . برنج مخلوط شده را روی حرارت کم قرار دهید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دم بکشد.و بعد نوش جان کنید.
مواد لازم برای بریانی هندی با مرغ :
برنج باسماتی ۵۰۰ گرم
زعفران کمی پودرشده
روغن نباتی دو نیم قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
سس مرغ (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید) ۴ فنجان
هل به اندازه دو غلاف
چوب دارچین به اندازه یک اینچ
زنجبیل نیم قاشق چایخوری
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
۱/۵ کیلوگرم گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد
سیب زمینی حبه قندی خرد شده ۴ عدد کوچک
پیاز خرد شده ۲ عدددرشت
سیرخرد شده ۲ بوته
ماست کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نیم قاشق چایخوری زردچوبه
زیره ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی پوست جدا شده و خرد شده ۲ عدد متوسط
یک چوب دارچین به اندازه ۲ اینچ
هل پودرشده نیم قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی یا کره آب شده ۴ قاشق سوپخوری