آموزش پختن مرغ و خامه به سبک ایتالیایی ها
مرغ با خامه یک غذای محبوب ایتالیایی که می توانید آن را درست کرده و با نان باگت میل کنید. این غذا بدون برنج خورده می شود. ابتدا مرغها را روی یک تخته بگذارید و با گوشتکوب مقداری آن را بکوبید تا ضخامتش به ۱.۵ سانتی متر برسد.در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود.سپس مرغها را همراه با نمک و فلفل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی رنگ شود.در یک کاسه سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کنید تا یکدست شود.سس مواد آماده شده را در ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.سپس حرارت را کم کنید و به مدت ٨ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا کمی بجوشد.با اینکار مرغها به خوبی مزهدار میشوند.بعد از این زمان مرغ خامه ای شما آماده سرو است.
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
سس ایتالیایی: ۲ قاشق غذاخوری
سس پاستای آلفردو: ۱ فنجان
طرز تهیه انواع طبخ مرغ