یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پفکی پختن ران مرغ خوشمزه و دلچسب

عکس, آموزش پفکی پختن ران مرغ خوشمزه و دلچسب

قبل از خواندن آموزش و مواد لازم نکات زیر را بخوانید :

نکات کلیدی طرز تهیه ران پفکی
– مواد را بیشتر از ۳ ثانیه با مخلوط کن میکس نکنید تا خمیری نشود.

– مقدار روغن برای سرخ کردن ران پفکی باید به اندازه ای باشد که نصف سطح مرغ را بپوشاند.

– برای سرخ کردن ران مرغ پفکی می توانید از قابلمه ای کوچک و گود استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود.

– در اغلب دستورها از ران مرغ برای میکس مواد استفاده می شود و طرز تهیه ران پفکی با سینه رایج نیست.

– از آن جا که تمام مواد میکس شده از قبل پخته شده اند، سرخ شدن این غذا در حدی که اطراف ران پفکی طلایی رنگ شوند و پنیر داخل آن آب شود، کافی است.

– برای سرخ کردن ران پفکی حتما از حرارت ملایم استفاده کنید تا پنیر داخل آن به خوبی آب شود.

– برای طرز تهیه ران پفکی، می توانید به جای استخوان مرغ، از سیخ کباب چوبی و یا حتی چوب بستنی استفاده کنید.

آموزش :

داخل تابه یا قابلمه کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود. ساق ران مرغ را داخل روغن تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن ها اضافه کنید و با هم تفت بدهید.پیاز را به چهار تکه تقسیم کنید و به همراه دو حبه سیر داخل تابه بریزید. سپس کمی آب به مرغ‌ها اضافه کنید تا به همراه سایر مواد روی حرارت ملایم بپزند.دو عدد سیب زمینی را آبپز کنید. سپس آن ها را با رنده‌ ی ریز رنده کنید.بعد از آن که ران های مرغ کاملا پخته شدند، گوشت آن ها را از استخوان مرغ جدا کنید و داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند ثانیه میکس کنید. سیب زمینی های رنده شده را به همراه پنیر پیتزا و سایر ادویه ها از جمله نمک، فلفل و پودر خردل داخل مخلوط کن بریزید و به همراه مرغ ها مجددا با هم به مدت چند ثانیه میکس کنید.ران مرغ های آماده شده را داخل آرد سفید بغلتانید. به طوری که تمام قسمت های آن پوشیده از آرد شود. تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال، خوب بزنید. سپس ران مرغ های آغشته به آرد را داخل تخم مرغ بغلتانید. داخل تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. در مرحله‌ ی آخر، قبل از قرار دادن ران ها در روغن، آن ها را داخل آرد سوخاری نیز بغلتانید و بعد با حرارت ملایم سرخ کنید. هر چند دقیقه یک بار ران مرغ را بچرخانید تا تمام قسمت های آن کاملا سرخ شود. برای این کار می توانید از چنگک مخصوص استفاده کنید. تا زمانی که همه ی قسمت های ران پفکی به صورت یکنواخت سرخ شود، به سرخ ردن آن ها ادامه دهید. روی دیس را با دستمال کاغذی بپوشانید و بعد از آن که ران پفکی سرخ شد، آن ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود. مقداری از مواد میکس شده را کف دست خود بریزید و استخوان ران بدون گوشت را روی آن قرار دهید. کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید و روی آن را با مقدار دیگری از مواد میکس شده بپوشانید. به طوری که استخوان و پنیر پیتزا میان مواد میکس شده قرار بگیرند. با کمک دست مواد را دور استخوان به شکل مرغ گرد کنید.استخوان ها را از داخل ران پفکی بیرون بکشید و به همراه سس دلخواه تان نوش جان کنید. یا ران پفکی را با استخوان سرو کنید.

مواد لازم برای ران پفکی
ساق ران ۵ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر خردل به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر