یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پیش غذای بورانی کنگر

عکس, آموزش پیش غذای بورانی کنگر
بورانی کنگر علاوه بر این یک غذا یا پیش غذای خوشمزه است خواص درمانی بیشماری نیز دارد. البته بورانی کنگر را بیشتر به عنوتن پیش غذا یا جزو حاضری های غذا آماده می کنند. ماست ، کنگر (بهتر است تازه باشد)، روغن گیاهی،پیاز، زردچوبه
فلفل و نمک مواد اصلی این بورانی هستند.ابتدا تیغ ها کنگرها را جدا کرده و پس از تمیز کردن خوب شسته و سپس به صورت انگشتی ریز نمایید.روی آنها را آب بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا با شعله ی ملایم به مدت ۴۵ دقیقه خوب پخته شده و نرم گردد. در نهایت با استفاده از گوشتکوب آن را بکوبید.حالا پیاز را سرخ کرده و مقداری فلفل و نمک به همراه زردچوبه به آن افزوده و داخل ظرف کنگرها بریزید.زمان دهید تا ترکیب کنگر شما به خوبی پخته شده و آب آن خشک گردد.سپس همراه ماست و سبزی میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر