رازهای خوشمزه شدن خورشت کنگر
در این پست از یاس فان روش درست کردن خورشت کنگر با فوت و فن های آن را برای شما قرار داده ایم.
راز خوشمزه شدن خورش کنگر
به جای گوشت قرمز میتوانید از مرغ هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
به جای جعفری و نعنا میتوان از سبزی قورمه استفاده کرد.
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و یک قابلمه مناسب را انتخاب و روی شعله قرار میدهیم و در آن روغن می ریزیم، صبر میکنیم روغن داغ شود و پیاز خرد شده را اضافه و آن را تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.بعد از اینکه پیاز نرم شد، زردچوبه را اضافه میکنیم و آن را تفت میدهیم، تفت دادن را تا زمانی ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یک دست شود سپس گوشت را که به صورت خورشتی خرد کردهایم اضافه می کنیم.مخلوط گوشت و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا گوشت سرخ شود و رب گوچه فرنگی را اضافه میکنیم.سپس چند لیوان آب جوش به خورشت اضافه و اجازه می هیم تا کاملاً بپزد.کنگر را پس از تمیز کردن (مواظب تیغ های آن باشید و حتما با دستکش تمیز کنید)، شسته و آن را آبکشی و در اندازه های دلخواه خرد میکنیم.سپس نعنا و جعفری را ساطوری خرد کرده و آن را در یک تابه مناسب که مقداری روغن داخل آن ریخته ایم تفت می دهیم.پس از اینکه سبزیجات کمی سرخ شد آن را از روی حرارت برمیداریم بعد از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط سبزی و کنگر را به خورشت اضافه میکنیم و اجازه می دهیم کاملاً بپزد.لیمو عمانی را که از نیم ساعت قبل با چنگال سوراخ کرده و در آب گذاشتهایم، یک ساعت مانده به پایان پخت خورشت، آن را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم خورشت با شعله ملایم جا بیفتد.
راز خوشمزه شدن خورش کنگر
🔅 به جای گوشت قرمز میتوانید از مرغ هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
🔅 به جای جعفری و نعنا میتوان از سبزی قورمه استفاده کرد.
۴/۵ ( ۲ نظر )
دیدگاهتان را بنویسید
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر ۴ نفر
✔️ نعنا ۵۰ گرم
✔️ کنگر ۶۰۰ گرم
✔️ جعفری ۱۵۰ گرم
✔️ پیاز متوسط ۲ عدد
✔️ لیمو عمانی ۲ عدد
✔️ روغن مایع به اندازه کافی
✔️ گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
✔️ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
✔️ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی