ادویه های یک قورمه سبزی حرفه ای و مجلسی
اگر میخواهید یکقورمه سبزی درست کنید که زبان زد خاص و عام شوید با ادویه های مخصوص این خورشت محبوب ایرانی آشنا شوید.سبزیهای خشک شده را در هاون بریزید و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شود.دیگر ادویهها را اضافه کنید.این ادویه را میتوانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و از آن استفاده کنید.
جعفری خشک: ۲ قاشق غذاخوری
پودر غوره: ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
پودر رازیانه: یک قاشق غذاخوری
تره خشک: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خشک: ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج خشک: ۲ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی: در صورت تمایل مقدار کم