یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

اسفناج پهلو با مرغ و رب آلوچه

عکس, اسفناج پهلو با مرغ و رب آلوچه

برای این غذا باید هم زمان از سینه و ران مرغ استفاده کنید. مواد دیگر شامل پیاز ، رب آلوچه، اسفناج ، جعفری و شنبلیله،آب نارنج و ادویه نیاز دارید این مقادیر ذکر شده برای سه نفر مناسب است :

سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
اسفناج ۱ کیلوگرم
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج ½ لیوان
جعفری و شنبلیله تازه به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

تکه های مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و کمی ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ مزه دار شود. در ادامه اجازه می دهیم تکه های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند.پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. حالا تکه های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و درون تابه می چینیم.

تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده و از تابه خارج می کنیم، سپس پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همان تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.حالا جعفری را به همراه اسفناج و شنبلیله به صورت ریز خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا سبزی تغییر رنگ پیدا کند. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزی و ادویه ها سرخ شوند، سپس تکه های مرغ را درون تابه می چینیم. در ادامه رب آلوچه را با ۲ لیوان آب مخلوط کرده تا حل شود، سپس به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم خورش به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان آب نارنج را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اسفناج پهلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت اسفناج پهلو را به همراه پلو زعفرانی، سالاد فصل یا ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر