یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

توگی سرداغی خراسانی طرز تهیه

عکس, توگی سرداغی خراسانی طرز تهیه

یکی از غذاهای مردم خراسان آش توگی سرداغی است که با ارزن بدون پوست ، گوشت چرخ شده ، کشک ، زعفران و … پخته می شود. این آموزش برای چهار نفر است.

۱ قاشق غذاخوری نعناع داغ ………….. ۲۵۰ میلی لیتر کشک

۳۰۰ گرم ارزن بدون پوست ……………..۱ قاشق چای خوری زردچوبه

۳ قاشق غذاخوری سیر داغ ………………… ۱۰۰ گرم عدس پخته شده

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ………………… ۵۰۰ میلی لیتر آب……..نمک و فلفل به مقدار لازم

۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ……………..۳ قاشق چای خوری پیاز داغ

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت تفت داده شود و رنگ آن طلایی یا قهوه ای رنگ شود.آب را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس به آن ارزن را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.

بعد از اینکه ارزن ها خوب پخته شد، عدس پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.کشک را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با بقیه مواد حل شود. قابلمه را دوباره روی حرارت کم بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه در آن را ببندید تا غذا جا بیافتاد. غذا را همراه سیرداغ، نعناع داغ و پیازداغ تزئین و آن را سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر