خوشمزه ترین روش پخت پلو قالبی زعفرانی
برای درست کردن پلوی خوشمزه ی قالبی مجلسی حتما حتما به زعفران نیاز دارید. بهتر است برنج شما ایرانی اصل باشد. سینه مرغ و زرده تخم مرغ از مواد دیگر این غذاست. کره و خامه و آرد سوخاری هم از مواد دیگر این غذاست.
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه مخلوط، پودر تخمگشنیز به مقدار لازم………………..کره یکچهارم پیمانه، (۵۰ گرم)
خامه یکسوم پیمانه(۸۳ گرم)…………………نمک به میزان لازم
برنج ۳ پیمانه(۵۴۰ گرم)………………..آب مرغ به میزان لازم
روغن مایع برای تفت دادن …………………..محلول زعفرانبه میزان لازم
پنیریک پیمانه، رنده شده(۱۲۵ گرم)………………….زردهی تخممرغ۳ عدد
سینهی مرغ یک عدد، برش شده…………………….پیاز یک عدد متوسط، خلال شده
کره ۲ قاشق سوپخوری، آب شده
فلفلدلمهای به مقدار۲ عدد، خلال شده……………..آرد سوخاری۲ قاشق سوپخوری
آموزش:
برنج را با کمی روغن مایع تفت دهید تا براق شود سپس آب مرغ (استاک) و محلول زعفران، کره و خامه و نمک را اضافه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا مایعات برنج جمع شود سپس حرارت را کم نموده و برای ۱۵ دقیقه روی حرارت کم نگهدارید سپس از روی حرارت برداشته و با پنیر رنده شده و زرده تخممرغ زده شده مخلوط کنید.سینهی مرغ برش شده را تفت دهید و ادویههای مورد نظر و نمک و فلفل را اضافه هم بزنید و کنار بگذارید.
پیاز خلال شده را هم تا حدی تفت دهید تا نرم و براق شود، فلفلدلمهای خلال شده فوق را هم اضافه هم بزنید تا براق شود سپس با مرغ تفت داده شده فوق مخلوط کنید.ظرف مورد نظر را چرب نموده و با آرد سوخاری پوشش دهید،
یک قسمت از مایه برنج را درون ظرف بریزید و سطح روی آن را صاف کنید سپس یک قسمت از مخلوط تفت داده شده فوق را روی آن پخش نمایید مجدداً این عمل را تکرار کنید تا آخرین مرحله که سطح روی آن را با مایه برنج بپوشانید.
سپس کره آب شده را روی سطح پلو بدهید و با در بسته داخل فر گرم شده با حرارت ۳۵۰ درجهی فارنهایت طبقه وسط (۱۷۵ درجهی سانتیگراد) برای یکساعت و پانزده دقیقه قرار دهید یا روی شعله کم گاز (با شعله پخشکن) قرار دهید تا آماده شود.