یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور تارت تن ماهی و خمیر آن

عکس, دستور تارت تن ماهی و خمیر آن

برای درست کردن تارت تن ماهی اول باید خمیر آن را درست کنید. به این صورت که آرد، کره خرد کرده، زرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان شود. آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا خمیر آماده را ۳۰ دقیقه در کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید. سپس روی سطح میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت ۴ تا ۵ میلی‌‌متر پهن کنید. اکنون خمیر را دور وردنه بپیچید و در ظرف تارت پهن کنید و با دست فرم ظرف را به آن بدهید، خمیر رایکساعت در یخچال قرار دهید. سپس در کف خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵تا۲۰ دقیقه بپزید.

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

آرد ۲۵۰ گرم……………………….. ۲ عدد زرده تخم‌مرغ

کره سرد  ۱۳۰ گرم……………………. نمک به میزان لازم

۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آب سرد…………………

مواد لازم برای تارت تن ماهی

سیر له کرده ۱ حبه …………………. ۲ قوطی تن ماهی

یک عدد فلفل دلمه ای ریز شده …………………..سه‌چهارم پیمانه کنسرو ذرت

پنیر موزارلای دالیا ۲۰۰ گرم……………….. نمک و فلفل به میزان لازم

نمک و فلفل ………………به میزان لازم

پنیر موزارلای دالیا………………….. ۲۰۰ گرم

روش درست کردن تارت :

قوطی‌های ماهی تن را ۲۰ دقیقه بجوشانید. آن‌گاه ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبی فلفل دلمه‌ای، ذرت، سیر، نمک، فلفل و ماهی را مخلوط کنید. سپس نیمی از پنیر را با مواد فراهم کرده ترکیب کنید و در خمیر تارت نیم‌پز شده بریزید، سطح آن را صاف کنید و رویش را با باقیمانده پنیر بپوشانید. اینک تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵تا۲۰ دقیقه بپزید تا سطح تارت طلایی شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر