دستور تارت تن ماهی و خمیر آن
برای درست کردن تارت تن ماهی اول باید خمیر آن را درست کنید. به این صورت که آرد، کره خرد کرده، زرده و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان شود. آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا خمیر آماده را ۳۰ دقیقه در کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید. سپس روی سطح میز کار قدری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به فرم ظرف تارت به ضخامت ۴ تا ۵ میلیمتر پهن کنید. اکنون خمیر را دور وردنه بپیچید و در ظرف تارت پهن کنید و با دست فرم ظرف را به آن بدهید، خمیر رایکساعت در یخچال قرار دهید. سپس در کف خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵تا۲۰ دقیقه بپزید.
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:
آرد ۲۵۰ گرم……………………….. ۲ عدد زرده تخممرغ
کره سرد ۱۳۰ گرم……………………. نمک به میزان لازم
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آب سرد…………………
مواد لازم برای تارت تن ماهی
سیر له کرده ۱ حبه …………………. ۲ قوطی تن ماهی
یک عدد فلفل دلمه ای ریز شده …………………..سهچهارم پیمانه کنسرو ذرت
پنیر موزارلای دالیا ۲۰۰ گرم……………….. نمک و فلفل به میزان لازم
نمک و فلفل ………………به میزان لازم
پنیر موزارلای دالیا………………….. ۲۰۰ گرم
روش درست کردن تارت :
قوطیهای ماهی تن را ۲۰ دقیقه بجوشانید. آنگاه ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ذرت، سیر، نمک، فلفل و ماهی را مخلوط کنید. سپس نیمی از پنیر را با مواد فراهم کرده ترکیب کنید و در خمیر تارت نیمپز شده بریزید، سطح آن را صاف کنید و رویش را با باقیمانده پنیر بپوشانید. اینک تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵تا۲۰ دقیقه بپزید تا سطح تارت طلایی شود.