دستور چیکن کشیو غذای محبوب برزیلی
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری……………………….پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم…………………نمک و فلفل: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد……………………………..پودر سوخاری پانکو: به میزان لازم
پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد ………………………سیر: ۳ حبه
روغن: به میزان لازم………………………………خمیر مخصوص( آموزش آن در زیر قرار داده شده است )
مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکسینا:
کره: ۳۰ گرم
قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
آب: ۱/۴ پیمانه
شیر: نیم لیتر
آرد الک شده: ۲۷۰ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)
طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:
۱. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب شود و همچنین قرص عصاره مرغ در مواد حل شود. سپس تمام آرد را اضافه نموده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کناری گذاشته تا خنک شود.
۲. در تابهای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف شود. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلولههایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسیناهای آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.