یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دوازده علت جمع شدن کیک های خانگی

عکس, دوازده علت جمع شدن کیک های خانگی

اگر ظاهر کیک شما شبیه کیک بالا شده است و به اصطلاح کیک جمع شده و چروک شده است به دلایل زیر می باشد:

مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده(این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره)

بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!

مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)

قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.

قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!

زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!

حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)

حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد. فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر