یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن دلچسب خورش قارچ

عکس, روش پختن دلچسب خورش قارچ

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
آلو ( قابل حذف) ۴ تا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
رب انار ( قابل حذف) نصف قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
ادویه مخلوطی ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.سپس گوشت‌ها را که در اندازه‌های دلخواه خرد کرده‌اید به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا تمام قسمت‌های گوشت سرخ شود و تغییر رنگ بدهد و آب آن‌ها کشیده شود، بعد فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه مخلوطی و نمک را اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی عطر ادویه‌ها در مواد پخش شد، سپس رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، بعد به دلخواه و سلیقه خودتان رب انار را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود.سپس مقداری آب داغ روی مواد بریزید و اجازه دهید تا کمی بجوشد و بعد درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت با هم خوب بپزند و کاملا جا بیفتند در این فاصله مواد قارچی را درست کنید.

بعد قارچ‌ها را تمیز بشورید و قسمت‌های خراب آن‌ها را با چاقو بگیرید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد قارچ‌ها را در آن بریزید و تفت دهید که آب نیاندازند.وقتی قارچ‌ها خوب تفت داده شدند، سپس کره را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و قارچ‌ها در آن تفت داده شوند و بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان آلوها را در آن بریزید و کمی تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

سپس مواد قارچی را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید و بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد و طعم و عطر همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند، بعد از این که همه مواد خوب پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.بعد خورشت قارچ را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و گشنیز و شوید تزئین کنید و به عنوان یک غذای شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ، انواع سالاد، ترشی‌، زیتون پرورده و انواع دورچین سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر