رولت خامه ای با توت فرنگی
وانیل نصف قاشق چایخوری…………………………آبجوش دو قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱۲۰ گرم……………………..بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
آرد ذرت ۳۰ گرم…………………. تخممرغ شش عدد…………………………..شکر ۱۵۰ گرم
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کرده و هم میزنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه میکنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم میزنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام میزنیم.
آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و آرام با همزن میزنیم.فر را با حرارت۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کردهایم آماده میکنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتیمتر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله میکنیم (میتوانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و میگذاریم تا خنک شود.
بعد خامه زدهشده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله میکنیم. بعد روی رولت را با خامه و توتفرنگی تزئین میکنیم.برای تهیه خامه زده شده، ۲۰۰ گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم میزنیم تا فرم بگیرد.