یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

رولت خامه ای با توت فرنگی

عکس, رولت خامه ای با توت فرنگی

وانیل نصف قاشق چایخوری…………………………آب‌جوش دو قاشق غذاخوری

آرد سفید ۱۲۰ گرم……………………..بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

آرد ذرت ۳۰ گرم…………………. تخم‌مرغ شش عدد…………………………..شکر ۱۵۰ گرم

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و هم می‌‌زنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه می‌‌کنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم می‌‌زنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام می‌‌زنیم.

آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌‌کنیم و آرام با همزن می‌‌زنیم.فر را با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کرده‌ایم آماده می‌‌کنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتی‌متر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می‌‌گذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله می‌‌کنیم (می‌‌توانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و می‌‌گذاریم تا خنک شود.

بعد خامه زده‌شده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله می‌‌کنیم. بعد روی رولت را با خامه و توت‌فرنگی تزئین می‌‌کنیم.برای تهیه خامه زده شده، ۲۰۰ گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم می‌‌زنیم تا فرم بگیرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر