ران مرغ شکم پر غذایی خوشمزه و دلچسب
مواد لازم در انتهای همین پست قرار داده شده است .برنج را از دو تا سه ساعت قبل با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید. سپس یک و سه چهارم پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوشیدن، آب برنج را خالی کنید و برنج را بههمراه نصف قاشق چایخوری نمک در آب جوش بریزید. شعله گاز را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا برنج برای ۱۵ دقیقه بپزد و آب آن جذب شود. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و با درب بسته کنار بگذارید.در همان حین، یک تابه بزرگ را روی شعله گاز بگذارید تا داغ شود. سپس ۲ قاشق کره و دو قاشق روغن زیتون در آن بریزید و اجازه دهید تا داغ شوند. در ادامه هویج رنده شده و پیاز خرد شده را بعلاوه نصف قاشق چایخوری نمک در تابه بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.پنیر چدار رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید. سپس هویج و پیاز سرخ شده را هم به برنج و پنیر بیفزایید و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و برنج را کنار بگذارید.پوست رانهای مرغ بدون استخوان را جدا کنید. سپس رانها را بین دو لایه کیسه فریزر باز شده روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتکزن یا گوشتکوب بکوبید تا نازک شوند، اما پاره نشوند.پلاستیک روی مرغها را بردارید و دو طرف آنها را به نمک و فلفل سیاه آغشته کنید. سپس روی هرکدام توپی از مخلوط برنج آماده شده بگذارید. ران مرغ را دور برنج بپیچید و هرکدام را با دو خلال دندان فیکس کنید.روی سینی مخصوص فر، کاغذ روغنی بیندازید. سپس گل کلمهای تکه تکه شده را در سینی بچینید. روی آنها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید و با دست خوب آنها را به مواد آغشته کنید. گل کلمها را دورتادور سینی بچینید و رانها مرغ را در وسط سینی فر قرار دهید. کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و سینی را برای ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.
مواد لازم برای ۶ نفر
یک پیمانه برنج خام
۶ تا ۸ عدد ران مرغ بدون استخوان
یک و سه چهارم پیمانه آب
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد هویج پوست کنده و رنده شده
یک عدد پیاز پوست کنده و خرد شده
۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
یک دسته گل کلم