روش درست کردن تهچین کیلکا
این آموزش برای ۷ نفر مناسب است :
نمک و فلفل…………….. به میزان لازم
برنج ۴۵۰ گرم………….. (۳ پیمانه)
سبزی پلو خرد کرده……………۲۵۰ گرم
کره …………….۱۰۰ گرم
ماهی کیلکا تمیز کرده………………۷۰۰ گرم
زعفران حلکرده…………….۲ قاشق سوپخوری
قالب مناسبی را با سلفون بپوشانید. آنگاه ماهی، نمک، فلفل و زعفران را مخلوط کنید تا ماهی مزهدار شود. حالا ماهیهای مزهدار کرده را در کنار هم در قالب بچینید.
سپس برنج خیسانده و آبکش کرده را با سبزی پلو مخلوط کنید و در قالب روی ماهیها بریزید و قدری بفشارید. اینک کره را آب کنید و بر روی سطح سبزی پلو بدهید، رویش را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت یک ساعتونیم در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پلو را بپزید.
اکنون ظرف مناسبی را انتخاب کنید و پلو قالبی را در آن برگردانید و به آرامی سلفون را جدا سازید.