روش سنتی درست کردن حلیم طالقانی
نمک………….به مقدار لازم
گوشت گوسفندی با استخوان…………..۵۰۰ گرم
ادویه……………به مقدار لازم
پیاز…………..۲ عدد
لوبیا چیتی……………۱ پیمانه
بلغور گندم…………..۲ پیمانه
گندم و لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم، تا نفخ آن گرفته شود.گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب میپزیم.۳ الی ۴ ساعت طول میکشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه میکنیم.این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف میشود.