یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سالاد کلم بنفش مجلسی و بی حرف و حدیث

عکس, سالاد کلم بنفش مجلسی و بی حرف و حدیث

هر چند میزان مواد مصرف شده در سالادها اختیاری و بنا به سلیقه شما و مهمان شماست اما روش اصیل درست کردن آن نیاز به مواد زیر با اندازه های ذکر شده دارد 🙁 چون کلم دیر هضم است با مقداری روغن زیتون تفت داده می‌شود تا هضم آن آسان‌تر باشد.)

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
هویج کوچک ۲ عدد
کلم بنفش ½ یک بوته کوچک
شوید تازه به مقدار لازم
ذرت پخته نصف پیمانه
خیار شور خرد شده ۱ پیمانه
نعناع تازه به مقدار دلخواه

نخست برگ‌های رویی کلم بنفش را اگر خراب هستند از آن جدا کنید و به وسیله یک پوست‌کن کلم بنفش را نواری و باریک خرد کنید و سپس کلم‌ بنفش‌ها را تمیز بشورید و در آبکش بریزید و بگذارید کنار تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و خشک شوند.هویج‌ها بشورید و پوست آن‌ها را بگیرید و بعد با رنده درشت رنده کنید و کنار بگذارید، بعد یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس کلم بنفش خرد شده را در آن تفت دهید.

هویج‌ها را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری شوید تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید و کنار بگذارید، از نعناع هم می‌توانید استفاده کنید.برای درست کردن سس مخصوص، ماست و سس مایونز را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود بعد یک لیمو ترش تازه را بشورید و برش بزنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.

حالا مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و آب لیمو کامل به خورد مواد برود و سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر فلفل آزاد و در مواد پخش شود، با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان می‌توانید از کمی فلفل قرمز هم استفاده کنید.سپس ترکیب کلم بنفش و هویج را که تفت داده اید به سس اضافه کنید و هم بزنید بعد شویدها را روی سس بریزد و با آن ترکیب کنید، حالا خیار شورها را نگینی ریز و خرد کنید و به مقدار لازم به مواد اضافه کنید تا کاملا با سس ترکیب شوند.

مقداری ذرت را در یک ظرف بریزید و روی آن آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذرت‌ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و نرم شوند یا از کنسرو ذرت استفاده کنید و ذرت‌ها را روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.حالا سالاد و سس را با قاشق خوب هم بزنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کامل به خورد مواد سالاد رود و بعد از این مدت از یخچال در بیاورید و با قاشق هم بزنید تا اگر سس ته‌نشین شده دوباره در سالاد پخش شود.

بعد از آن سالاد کلم بنفش را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و مغز گردوهای خرد شده تزئین کنید و همراه با وعده نهار یا شام و یا به تنهایی به عنوان یک پیش غذای مقوی و سالم برای افرادی که رژیم دارند، سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر