سس هریسا را در منزل درست کنید
برای درست کردن این سس خوشمزه و تند در منزل به مواد زیر نیاز دارید :
پودر زیره سیاه……………۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز………۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز………….½ قاشق چای خوری
فلفل چیلی قرمز خشک………….۱۰ تا ۱۲ عدد
نمک……….½ قاشق چای خوری
سیر له شده………….۳ حبه
روغن زیتون…………۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلیهای خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانههای داخل و ساقهاش را بگیرید.بعد از آبکشی فلفلها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را میتوانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.