یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

سوپ پای مرغ خوشمزه و خوش رنگ و رو

عکس, سوپ پای مرغ خوشمزه و خوش رنگ و رو

طرز تهیه عصاره پای مرغ

به این ترتیب است که بعد از کندن پوست پای مرغ آن را با سبزیجاتی مثل کرفس، پیاز، هویج، کمی جعفری و چند حبه سیر با مقدار مناسبی آب به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت روی شعله ملایم گاز بپزید.بعد از پایان پخت آب باقی مانده و پای مرغ که حسابی پخته شده را با میکسر خوب میکس کنید و به صورت قالبی بعد از خنک شدن فریز کنید. عصاره پای مرغ برای رشد استخوان‌های کودک معجزه می‌کند.

برای کندن پوست پای مرغ به روش آسان ابتدا باید پای مرغ رو خوب بشورید و در یک قابلمه مناسب بگذارید. مقداری آب در قابلمه بریزید تا حدی که روی پای مرغ را بپوشاند.قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب به جوش بیایید. ۱۰ دقیقه زمان برای این کار کافی است.بعد از ده دقیقه بالافاصله قابلمه پای مرغ را زیر آب بگیرید و چند دقیقه زیر آب سرد نگه دارید و سپس آبکش کنید. حالا با انگشت دست پوست پای مرغ را از روی آن جدا کنید. اگر به این ترتیب عمل کنید به هیچ وسیله دیگری ندارید و پوست پای مرغ به راحتی از آن جدا می‌شود.

پای مرغ: ۱۵ عدد

هویج: ۲ عدد

کرفس:۱ و ½ فنجان خرد شده

پیاز: ۲ عدد متوسط

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط درشت خرد شده

برگ بو: ۲ عدد

سیر: ۱ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

آویشن تازه و خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

ابتدا در یک قابلمه مناسب پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن یا کره تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید.سیب زمینی خرد شده، کرفس و آویشن را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

پاهای مرغ پوست کنده، هویج، نمک، فلفل و زردچوبه، برگ بو و سیر را اضافه کنید. برای درست کردن سوپ پای مرغ هر سبزیجات دیگری که دوست دارید از قارچ گرفته تا نخود فرنگی و ذرت هم می‌توانید به آن اضافه کنید.

مقدار آبی که به مواد سوپ اضافه می‌کنید باید به حدی باشد که ۲ بند انگشت روی مواد سوپ را بپوشاند (البته اگر سیب زمینی را حذف کنید مقدار آب باید فقط روی مواد سوپ را بپوشاند).

سوپ را روی شعله ملایم گاز بپزید و داغ سرو کنید تا ژلاتین موجود در پای مرغ ژله‌ای نشود. سوپ پای مرغ را با جوی پرک هم می‌توانید درست کنید و یک وعده شام کامل را تدارک ببینید.طرز تهیه سوپ پای مرغ با جو پرک هم به همین ترتیب است با این تفاوت که مثل بقیه سوپ‌های که جو دارند، جو پرک را از ابتدا به مواد سوپ اضافه کنید. اگر طعم جو پرک را دوست ندارید طرز تهیه سوپ پای مرغ را با برنج هم می‌توانید درست کنید. برنج ایرانی را در ۳۰ دقیقه پایانی پخت به سوپ اضافه کنید. سوپ پای مرغ با ورمیشل هم یک انتخاب جذاب دیگر به خصوص برای درست کردن این سوپ برای کودک است.

گوشت گاو و ماهی دریا منبع اصلی تامین کلاژن برای بدن هستند اما به نظر می‌رسد که کلاژن را می‌توان خیلی مقرون به صرفه‌تر و در دسترس‌تر به بدن رساند. علاوه بر کلاژن، پای مرغ یک منبع خوب اسید هیالورونیک و سولفات کندرویتین است. اسید هیالورونیک به عنوان چشمه‌ی جوان شناخته می‌شود و می تواند از اثرات پیری به خصوص در پوست بدن جلوگیری کند. کندرویتین سولفات هم برای استئوآرتریت مفید است، بنابراین برای افراد مبتلا به مشکلات مفصلی عصاره و سوپ پای مرغ یک ماده مناسب و مغذی است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر