طرز تهیه و پختن پاستا فاگیولی
مواد لازم برای ۵ نفر
لوبیا قرمز پخته…………… ۲۰۰ گرم
خامه…………. ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه …………. به میزان لازم
فلفل قرمز ………..به میزان لازم
پاستا …………….۵۰۰ گرم
سیر له کرده …………. ۲ عدد
کره…………. ۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی ………… یک قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان…………. به میزان دلخواه
پاستا را در آب جوش و نمک بریزید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه سیر را با کره تفت دهید. نیمی از لوبیا را پوره کنید و همراه با خامه، باقیمانده لوبیا، نمک، فلفل، فلفل قرمز و رب گوجهفرنگی به سیر اضافه نمائید و اجازه دهید سس به خوبی گرم شود. سپس پاستا را به سس آماده کرده بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا پاستا را در ظرف مناسبی بریزید و با پنیر پارمسان آن را بیارائید.