عکس پاستا آرابیاتا و روش پختن آن
به این فرم از پاستا که در تصویر بالا مشاهده میکنید پاستا پنه گفته می شود. برای درست کردن آن از آموزش زیر استفاده کنید.
آویشن…………… ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز…………… یک چهارم قاشق چایخوری
سیر…………… ۳ حبه
روغن زیتون…………. ۴ قاشق غذاخوری
پاستا پنه…………. سیصد و پنجاه گرم
پنیر پارمزان رندهشده…………. بیست و پنج گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل …………..به اندازه نیاز
گوجه فرنگی خردشده……………. چهارصد گرم
پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. برای درست کردن سس، در ظرفی روغن بریزید و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه نمایید. وقتی سس درست شد. (وقتی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کنید با سس قاطی کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید.