غوره بادمجان و روش درست کردن سنتی آن
برای درست کردن خوراک غوره بادمجان سنتی و مجلسی سعی کنید از غوره های تازه استفاده کنید و بادمجان های کشیده و بلند که تخم کمتری دارند. مواد لازم در انتهای پست قرار داده شده است.بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک میپاشیم. بعد از دو ساعت میشوییم آبش راگرفته و سرخ میکنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و ورز میدهیم و بصورت کوفته ریزه در میاریم و به پیاز سرخ شده اضافه و در آن تفت میدهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت میدهیم بادمجانها را کنار آن میچینیم کمی فلفل و نمک اضافه کرده و با دو لیوان آب وحرارت کم میپزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه میکنیم. نمک را میچشیم اگر کم بود اضافه میکنیم.
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
پیاز متوسط دو عدد
گوشت چرخ کرده دویست گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
غوره پاک شده نصف لیوان