یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

غوره بادمجان و روش درست کردن سنتی آن

عکس, غوره بادمجان و روش درست کردن سنتی آن

برای درست کردن خوراک غوره بادمجان سنتی و مجلسی سعی کنید از غوره های تازه استفاده کنید و بادمجان های کشیده و بلند که تخم کمتری دارند. مواد لازم در انتهای پست قرار داده شده است.بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک می‌پاشیم. بعد از دو ساعت می‌شوییم آبش راگرفته و سرخ می‌کنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و ورز میدهیم و بصورت کوفته ریزه در میاریم و به پیاز سرخ شده اضافه و در آن تفت می‌دهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت می‌دهیم بادمجان‌ها را کنار آن می‌چینیم کمی فلفل و نمک اضافه کرده و با دو لیوان آب وحرارت کم می‌پزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه می‌کنیم. نمک را می‌چشیم اگر کم بود اضافه می‌کنیم.

مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو

پیاز متوسط دو عدد

گوشت چرخ کرده دویست گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

غوره پاک شده نصف لیوان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر