فوت و فن های پختن خورش به
.اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد میتوانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید. در آخر پخت به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. بعد از نیم ساعت خورشت جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید تا به له نشود.
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری…………………………..شکر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم…………………………..آلو بخارا: ۱۰ عدد
زردچوبه: به مقدار لازم…………………………..نمک: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۱ عدد…………………………..به متوسط: ۲ عدد
لپه: ۱ پیمانه…………………………..گوشت: ۲۵۰ گرم
ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و پس از سبک شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه میکنیم.گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم.لپه را که از قبل خیس کرده ایم همراه گوشت و کمی آب و رب گوجه فرنگی میپزیم.پس از اینکه گوشت و لپه کامل پخت، آلو و به خرد شده را همراه ادویه و نمک به مخلوط اضافه میکنیم.اجازه میدهیم تا سس خورش غلیظ شود و خورش خوب جا بیفتد.