یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

فوت کوزه گری تشخیص بادمجان تلخ در زمان خرید

عکس, فوت کوزه گری تشخیص بادمجان تلخ در زمان خرید

در اغلب موارد خانمها زمانی متوجه ی تلخی بادمجان می شوند که کشک بادمجان را آماده کرده و میخواهند نمک آن را مزه کنند یا اینکه بعد از سرو خورشت بادمجان و خوردن اولین قاشق متوجه ی تلخی آن خواهند شد. راه تشخیص بادمجان تلخ موقع خرید چیست ؟

نکته اول: رنگ بادمجان است. بادمجان شما باید رنگی یک دست داشته باشد اینکه بخشی از آن رنگی متفاوت دارد به معنای تلخ بودنش است.

نکته دوم: براق بودن پوست آن است. یک بادمجان شیرین پوستی براق دارد.

نکته سوم : اگر روی پوست بادمجان جای خراش، بریدگی، سوراخ یا پوسیدگی باشد یعنی خراب و تلخ است.

نکته چهارم : بادمجانهای سبک آب خود را از دست داده اند و تلخ شده اند.

اما اگرکار ار کار گذشته است و غذای شما تلخ شده است ، اگر مقدار تلخی بادمجان معمولی است می توانید با اضافه کردن چاشنی هایی مثل آبغوره انرا کم اثر کنید. روش بعدی این است که یک هویج یا سیب زمینی درون غذا بیندازید و اجازه دهید به طور کامل بپزد  سپس آنرا از قابلمه خارج کرده و دور بیندازید. احتمالا با روش دوم مشکل شما حل می شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر