فیلم آموزش پخت زدن نان بالاتوه
در هرمزگان نانهای محلی زیادی پخت می شود که یکی از یکی دیگر خوشمزه تر هستند . در این پست قصد داریم آموزش پخت نان بالاتوه هرمزگان را به شما آموزش دهیم.
برای پختن این نان سنتی ابتدا آرد را به صورت خمیر در آورده و اجازه می دهند تا استراحت کرده و پف کند ، روز بعد کمی از خمیر استراحت کرده را برداشته و باز می کنند و سپس کمی روغن روی خمیر می زنند و بعد خمیر را تا کرده و دوباره باز می کنند و در تاوه ی داغ قرار می دهند. در زیر فیلم آموزش درست کردن این نان را برای شما عزیزان قرار داده ایم.
مواد لازم: آرد: ۵ لیوان سر پر
خمیرمایه: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه برای داخل آرد(رازیانه, هل,گشنیز,گلپر,آویشن)
آب: به میزان لازم
برای رومال مهیاوه:
به میزان لازم کنجد:
برای تزئین تخم مرغ ۲عدد
زعفران ۲ق غ