یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

فیلم آموزش پخت زدن نان بالاتوه

عکس, فیلم آموزش پخت زدن نان بالاتوه

در هرمزگان نانهای محلی زیادی پخت می شود که یکی از یکی دیگر خوشمزه تر هستند . در این پست قصد داریم آموزش پخت نان بالاتوه هرمزگان را به شما آموزش دهیم.

برای پختن این نان سنتی ابتدا آرد را به صورت خمیر در آورده و اجازه می دهند تا استراحت کرده و پف کند ، روز بعد کمی از خمیر استراحت کرده را برداشته و باز می کنند و سپس کمی روغن روی خمیر می زنند و بعد خمیر را تا کرده و دوباره باز می کنند و در تاوه ی داغ قرار می دهند. در زیر فیلم آموزش درست کردن این نان را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

مواد لازم: آرد: ۵ لیوان سر پر

خمیر‌مایه: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه برای داخل آرد(رازیانه, هل,گشنیز,گلپر,آویشن)

آب: به میزان لازم

برای رومال مهیاوه:

به میزان لازم کنجد:

برای تزئین تخم مرغ ۲عدد

زعفران  ۲ق غ

عکس, فیلم آموزش پخت زدن نان بالاتوه

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر