قاتق بنه کرمانی با پسته وحشی
یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ی جنوب که با پسته وحشی و نعناع خشک و ادویه ها درست می شود قاتق بنه است. به جای آب گرم می توانید از آب انار استفاده کنید. این انتخاب بستگی به ذائقه شما و میزان علاقه تان به ترشی دارد.اگر می خواهید غلظت قاتق بنه بیشتر باشد یک یا دو قاشق آرد گندم را به همراه پیاز تفت دهید.
آب جوش ۲ پیمانه ……………….پیاز ۱ عدد
بنه یا همان پسته وحشی ۲۰۰ گرم ……………نعنا خشک ۱ ق مربا خوری
نمک ۲ ق چای خوری …………………….زردچوبه ۱ ق چای خوری
فلفل سیاه ۱ ق چای خوری
آموزش :
ابتدا بنه ها را داخل هاون ریخته و خوب بکوبید و یا می توانید آسیاب کنید سپس چند قاشق آب جوش به بنه اضافه کنید تا روغن آن خارج شود و کمی ورز بدید تا روغن آن کاملا خارج شود.بقیه آب جوش را به بنه ها اضافه کنید و هم بزنید سپس از یک صافی کمک بگیرید تا پوست بنه ها از مغز و آب جدا شود.
پیاز را نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود سپس به آن زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و و نعنا اضافه کنید و هم بزنید سپس مایع صاف شده آب بنه را اضافه کنید و صبر کنید به جوش بیاد وقتی به جوش آمد قاتق بنه ما حاضر است. نوش جان