یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

قاتق بنه کرمانی با پسته وحشی

عکس, قاتق بنه کرمانی با پسته وحشی

یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ی جنوب که با پسته وحشی و نعناع خشک و ادویه ها درست می شود قاتق بنه است. به جای آب گرم می توانید از آب انار استفاده کنید. این انتخاب بستگی به ذائقه شما و میزان علاقه تان به ترشی دارد.اگر می خواهید غلظت قاتق بنه بیشتر باشد یک یا دو قاشق آرد گندم را به همراه پیاز تفت دهید.

آب جوش ۲ پیمانه ……………….پیاز ۱ عدد

بنه یا همان پسته وحشی ۲۰۰ گرم ……………نعنا خشک ۱ ق مربا خوری

نمک ۲ ق چای خوری …………………….زردچوبه ۱ ق چای خوری

فلفل سیاه ۱ ق چای خوری

آموزش :

ابتدا بنه ها را داخل هاون ریخته و خوب بکوبید و یا می توانید آسیاب کنید سپس چند قاشق آب جوش به بنه اضافه کنید تا روغن آن خارج شود و کمی ورز بدید تا روغن آن کاملا خارج شود.بقیه آب جوش را به بنه ها اضافه کنید و هم بزنید سپس از یک صافی کمک بگیرید تا پوست بنه ها از مغز و آب جدا شود.

پیاز را نگینی یا خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود سپس به آن زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و و نعنا اضافه کنید و هم بزنید سپس مایع صاف شده آب بنه را اضافه کنید و صبر کنید به جوش بیاد وقتی به جوش آمد قاتق بنه ما حاضر است. نوش جان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر