قره قات برای سرماخوردگی مفید یا مضر
یکی از داروهای گیاهی که برای سرماخوردگی توسط پزشکان طب سنتی تجویز می شود قره قات است. . ویتامین C موجود در قره قاط سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و از بروز سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند . اما در نظر داشته باشید که اگر میخواهید از قره قات برای درمان استفاده کنید به هشدارهای زیر توجه کنید:
هشدارها :
قره قاط حاوی مقادیر قابل توجهی اسید سالیسیلیک است . سالیسیلیک اسید شبیه آسپرین است . در صورت حساسیت به آسپرین ، از نوشیدن مقدار زیادی آب کرن بری خودداری کنید.
قره قاط خشک شده را به مقدار زیاد مصرف نکنید ، زیرا ممکن است سطح اسید معده به طرز نگران کننده ای بالا ببرد و مشکلاتی برای شما به همراه داشته باشد .
از قره قات در دوران بارداری و شیر دهی هیچگاه استفاده نکنید . آزمایش موجود حاکی از آن است که این ماده میتواند سلامت مادر و کودک را به خطر بیندازد .
اگر فردی هستید که حساسیت دارید از خوردن این میوه خودداری کنید . زیرا میتواند سلامت بدن را به خطر بیندازد و حساسیت شدیدی را برای شما به وجود آورد .
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد برخی از قرص های عصاره قره قاط می توانند سطح اگزالات را در ادرار افزایش دهند . از آنجا که اگزالات در سنگ کلیه یافت می شود . پزشکان نگران هستند که قره قاط ممکن است خطر سنگ کلیه را افزایش دهد . اگر سابقه سنگ کلیه دارید ، از مصرف محصولات عصاره قره قاط یا نوشیدن مقدار زیادی آب زغال اخته خودداری کنید .