یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

لذیذترین و مجلسی ترین روش پخت سوپ ماهیچه

عکس, لذیذترین و مجلسی ترین روش پخت سوپ ماهیچه

سوپ مجلسی را می توان به روشهای مختلف پخت. اما در این پست ما خوشمزه و مجلسی ترین روش پخت آن را به شما آموزش می دهیم. این سوپ باید با ماهیچه گوسفندی پخته شود و نیاز به برگ بو ، جعغری ، هویج ، سیب زمینی و گوجه دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه

سیب زمینی ۱ عدد ………………..برنج ۲ ق غذا خوری

ماهیچه گوسفند ۲ عدد ………………گوجه فرنگی ۱ عدد

برگ بو ۱ عدد …………….هویج ۲ عدد

پیاز ۲ عدد ………………جعفری و گشنیز به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو به مقدار لازم

آموزش :

ابتدا استخوان ماهیچه را از وسط بشکنید سپس ماهیچه را تمیز بشورید و چربی اضافی آن را بگیرید بعد همراه با یک عدد پیاز و برگ بو در قابلمه یا زودپز گذاشته و ۶ الی ۸ لیوان آب روی ماهیچه ها ریخته و حرارت را بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاد و آب روی ماهیچه کف کند.

کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید و درب قابلمه را بسته و اجازه دهید ماهیچه با حرارت ملایم کاملا پخته شود.بعد از نیم ساعت که از پخت ماهیچه گذشت برگ بو و پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بریزید سپس برنج را که از قبل خیس کردید به ماهیچه اضافه کنید.

هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده یا به دلخواه مکعبی خرد کنید و سوپ اضافه کنید سپس پیاز را رنده کنید به همراه گوجه فرنگی پوره شده با رنده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به همراه گوشت پخته شود.

جعفری و گشنیز را پاک کنید و بشورید و ساطوری ریز خرد کنید وقتی تمام مواد پخته شدند در ۱۰ دقیقه پایانی پخت سبزی سوپ را اضافه می کنیم برای اینکه خواص سبزی حفظ شود نباید آنها زیاد پخته شوند و در انتهای پخت بهترین وقت برای اضافه شدن سبزی سوپ است.

وقتی تمام مواد پخته و سوپ پخته شد ماهیچه را می توانید خارج کنید و ریز تر کنید و به قابلمه برگردانید و در انتهای نمک و فلفل سیاه و قرمز و کمی آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف سرو بکشید به همراه کمی سبزی سوپ و لیمو تزئین کنید سوپ ماهیچه ما حاضر است آن را داغ میل کنید. نوش جان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر