مجلسی ترین روش پختن استیک به سبک مردم آرژانتین
پیازچه خرد شده……………….۱ عدد
روغن زیتون…………… سه چهارم پیمانه
سرکه سفید …………….. یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل…………….. به میزان لازم
رزماری……………۲شاخه
جعفری خرد شده………….. ۲ قاشق سوپخوری
استیک ۲ تکه……………… هر کدام حدود ۵۰۰ گرم
سیر ریز خرد کرده ……………….۲ حبه
گشنیز ……………دو سوم پیمانه
ابتدا سینی فر را در فاصله ۱۰ سانتیمتری از شعله قرار دهید و آن را روشن کنید. حبههای سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملاً له شوند.
سپس گشنیز، جعفری، رزماری، پیازچه و روغن زیتون را اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید مراقب باشید ریز نشوند. سپس مخلوط را از دستگاه خارج کنید.
حالا نمک، فلفل و سرکه را به سس اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید. کمی نمک و فلفل به هر دو طرف استیک بمالید و در سینی چرب شده فر قرار دهید. و هر طرف را برای ۷ دقیقه کباب کنید. استیک را از فر خارج کنید و در یک فویل بپیچید. ۵ دقیقه منتظر بمانید. سپس گوشت را به صورت ورقههایی به ضخامت یکونیم سانتیمتر ببرید و با سس سرو کنید.