مرغ با سس زرشک خوشمزه ترین سبک پخت مرغ
سس مرغ نقش بسیار مهمی در خوشمزه تر شدن آن دارد و سس زرشک یک سس همه پسند و دلچسب برای همه است. برای درست کردن فیله مرغ با سس زرشک برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید .ترش و شیرین بودن این سس به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید مقدار شکر و رب انار را تنظیم کنید.از هر قسمت مرغ میتوانید استفاده کنید اگر میخواهید از ران و یا سینه استفاده کنید قبل از قرار دادن در سس باید با پیاز و ادویه بگذارید تا پخته شوند.
زرشک ۱/۲ پیمانه ، فیله مرغ ۴ عدد
گوجه ۳ عدد ، پیاز یک عدد
آلوبخارا ۶ عدد ،رب انار ملس یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری ،آب مرغ یا استاک مرغ یک عدد
زعفران به مقدار لازم ،نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
ابتدا فیلههای مرغ را بهاندازه دلخواه برش بزنید و داخل کاسه ریخته و به آن فلفل سیاه و کمی نمک و زعفران اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا فیلهها زعفرانی شوند.حالا داخل تابه کمی روغن و کره ریخته و فیلههای مرغ را داخل تابه قرار دهید و با حرارت کم سرخکنید. در حین پخت کمی زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا مرغها پخته شوند چون از فیله استفادهشده نیازی به پخت با آب ندارد و همان با حرارت کم سرخ میشود.حالا زرشک را به همراه گوجهفرنگی خردشده و کمی آب داخل غذا ساز بریزید و بگذارید تا کاملا میکس و پوره شوند حالا پیاز دستور را داخل تابه خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.در ادامه وقتی پیاز نرم شد سس زرشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید در ادامه آلوها را که از قبل داخل کمی آب خیس کردید اضافه کنید و بعد رب انار و شکر را اضافه کنید حالا باید آب مرغ یا ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا کمکم سس غلیظ شود.وقتی سس خوب غلیظ و جاافتاده شده و آب اضافی آن تبخیر شده فیلههای مرغها را داخل سس قرار دهید و بگذارید تاکمی مزهها به خورد هم بروند سپس از روی حرارت برداشته و با پلو موردنظر سرو کنید. نوش جان!