یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پیتزای شیکاگو با کالباس و سوسیس و زیتون

عکس, پیتزای شیکاگو با کالباس و سوسیس و زیتون

پیتزای شیکاگو یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای اصیل آمریکا است که اگر یکبار آن را بخورید مشتری همیشگی آن خواهید شد. ماده ی اصلی این پیتزا سوسیس کالباس و قارچ و زیتون است. مواد لازم برای تهیه ی این پیتزا عبارت است از :

قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم  ……………….  سوسیس خرد شده و سرخ شده ١٠٠ گرم

خمیر پیتزا به میزان لازم …………………….. سس پیتزا به میزان لازم

پنیر موزارلا تازه مکعبی خرد شده ١٢۵ گرم………………..پنیرپیتزای رنده شده ١۵٠ گرم

زیتون هسته گرفته  عدد …………………..فلفل دلمه ای ١ عدد

کالباس حدود ١۵٠ گرم (خردشده) ………………..ریحان و آویشن به میزان لازم

آموزش :

خمیر را با ۵٠٠ گرم آرد آماده می کنیم. در فاصله ای که ور بیاید.

مواد داخل پیتزا را آماده می کنیم.

برای سس پیتزا  : می توان رب گوجه فرنگی(یا کنسرو گوجه خرد شده) را با مقداری ریحان , آویشن,نمک , یک حبه سیر رنده شده ,فلفل سیاه,آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم “می توان از مقداری گوجه فرنگی و پیاز خرد شده (که در میکسر خوب مخلوط کردیم )نیز در آن استفاده کرد”.

بعد خمیر را که به مدت بیست دقیقه گذاشتیم استراحت کند را به دوقسمت تقسیم می کنیم(یک قسمت بزرگتر باشد).

قسمت بزرگتر را روی تخته پهن می کنیم ودر قالب جوری‌ خمیر را پهن می کنیم که هم کف قالب را بپوشاند هم دیواره های آن را،‌ و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی متر خمیر بالاتر باشد،‌ بعد قسمت های اضافه را قیچی می کنیم.

سپس داخل قالب روی خمیر اول مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد هم لایه لایه مواد را می ریزیم (کالباس،قارچ،‌ فلفل دلمه ای، زیتون و سوسیس)روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می ریزیم. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه)

بعد بقیه خمیر را روی تخته پهن می کنیم و روی مواد می کشیم جوری که حدود ١ سانتی متر از لبه قالب بیرون آمده باشد.

سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می کنیم و روی خمیر سوراخ هایی با چاقو ایجاد می کنیم .روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می پوشانیم،‌ بعد پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می کنیم.

پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد، می پزیم. اگر در طول پخت احساس کردید روی پیتزا رنگش تیره شده، با‌ یک ورقه آلومینیومی روی آن را بپوشانید،‌ و اجازه بدهید که خمیر زیرین کاملاً بپزد.

وقتی پخت حدود ١٠ دقیقه صبر کنید،‌ تا از حرارت پیتزا کاسته شود،‌بعد پیتزا را از قالب جدا کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر