پیراشکی پیتزایی خوشمزه بدون نیاز به فر
برای درست کردن این غذای خوشمزه و محبوب نخست مواد لازم را تهیه کنید :
آرد سفیدیک لیوان و نصفی تخم مرغیک عدد نمک دریاییبه میزان لازم آویشنبه میزان لازم شیرنصف لیوان کالباس۲۰۰ گرم قارچچهار عدد پنیر پیتزا۵۰ گرم
نخست کالباس ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. بعد قارچ ها را خوب می شوییم و بعد از خشک شدن ، آن ها را هم ریز و نگینی خرد کرده و داخل کالباس ها می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. پنجاه گرم ، پنیر پیتزای رنده شده را هم با کالباس ها و قارچ ها مخلوط می کنیم. یک عدد تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه می شکنیم و کمی هم می زنیم تا از لختگی در بیاید.
نصف لیوان شیر را که به دمای محیط رسیده ، به تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آویشن نیز به این مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد کم کم یک لیوان و نیم آرد سفید را از الک که رد کردیم ، به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم و کم کم کالباس و قارچ و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و کمی کره نیز در صورت دلخواه اضافه کرده و آن قدر مخلوط می کنیم تا خمیر به دست آمده به دست نچسبد.
بعد از درست شدن خمیر ، روی صفحه کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را کاملا باز کرده و با کاتر یا چاقو به برش هایی که دوست داریم و در واقع به اندازه های دلخواه برش می زنیم. بعد پیراشکی های برش خورده که آماده شدند ، داخل قابلمه یا تابه ای را روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کامل داغ شود و بعد داخل روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم ، حتما حرارت ملایم باشد وگرنه خمیر پیراشکی درست پخته نمی شود ، یعنی حرارت بالا نباشد و گرنه خمیر خام می ماند.
بعد از این که همه پیراشکی ها را سرخ کردیم ، روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن پیراشکی ها گرفته شوند و بعد داخل ظرف مورد نظر سرو کرده و با سس دلخواه نوش جان می کنیم.